Ben, Marjolein, Femke en Maaike in Noorwegen

Ben, Marjolein, Femke en Maaike in Noorwegen

maandag 2 mei 2011

Vakantie!!!

vakantie... maar niet voor mij :-(
Marjolein, Femke en Maaike zijn afgelopen vrijdag overgekomen en we zijn druk bezig om gezamenlijk de omgeving te verkennen.

Vrijdag hebben we na het avondeten nog een stukje gelopen over de "spannende" brug de Slågedalsbrua 
Vroeger werden de dames hier op een soort wagentje naar de overkant gereden. Dit wagentje is niet meer, maar gelukkig houden de dames vandaag de dag van griezelen en lopen ze zelfstandig naar de overkant

Zaterdag zijn we naar Lillesand gereden voor wat koffie en zijn we hierna in Høvåg naar Ikea geweest!! Dat was een beleving op zich. Nogmaals: op ZATERDAG, 14:00 uur zijn wij naar Ikea geweest en hebben daar wat dingen gekocht en gegeten. Nee, we stonden niet in de file op de afrit en nee, we hebben niet 15 minuten gewacht voor een parkeerplek. Ikea Høvåg is slechts enkele maanden open, wordt intern gepresenteerd als de modernste Ikea van de wereld en we stonden nagenoeg voor de ingang geparkeerd... Hallo, waar is iedereen?
En ja, ook hier kregen we koffie met taart gratis op onze family card uit Nederland. En de kjotboller, die smaken hetzelfde als in Nederland.

Zondag de rondtocht Eskedalshelleren gelopen waarbij we langs de Flakkefossen


Het waren leuke wandelingen en het is na 4 weken nog altijd droog en schitterend weer. Die droogte eist overigens wel zijn tol, er zijn al een aantal bosbranden in Sørlandet, maar gelukkig nog ver hier vandaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten