Ben, Marjolein, Femke en Maaike in Noorwegen

Ben, Marjolein, Femke en Maaike in Noorwegen

zondag 10 februari 2013

The winter continues...

Het weekend begon weer redelijk koud met -16 op zaterdag. We zijn naar Kristiansand gereden voor inkopen en onderweg lag de waterval bij Boen er prachtig bij. Zodra het een beetje dooit is het een redelijk kolkende massa, maar nu een is het een liefelijk stroompje.

Ons huidige (tijdelijk) huis is niet erg luxe, en Maaike is het nog altijd niet eens met dat de WC in dezelfde ruimte als douche zit en dat er wel eens mensen naar de WC gaan voordat zij in de douche is geweest.

En zo zijn er meer kleine nadelen te noemen. Onze eigen spullen staan nog altijd opgeslagen in Nederland en we hebben een hele grote pan om soep te koken. Maar die is dus opgeslagen. Het alternatief wat we hebben bleek niet erg groot: hier past de kip toch echt niet in....  Nou ja, ondanks het behelpen was het resultaat wel lekker.

Op zondag zijn we weer naar Tveide geweest om daar een rondje te langlaufen. Het rondje bleek 10km te zijn, misschien net iets teveel voor ons als ongetrainde Nederlanders maar het was absoluut de moeite waard. Tijdens het rondje werden we twee keer voorbij geracet door Noren die het rondje meerdere keren deden. Verder zie je zoals gewoonlijk geen kip (en ook geen eland trouwens)
 Het was een bewolkte dag, maar de zon priemde af en toe door de bewolking heen wat een mooi licht opleverde

Grote ijsmassa's hangen aan de rotsen, een prachtig gezicht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten